© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2019 18:05:17

Kekova EPSKA NAPAKA! Selektor ga je ODSLOVIL, zdaj blesti v LIGI PRVAKOV! O Keku?! Povem le to, da ...

alesfevzer.com

Mislav Oršić je bil velika napaka Matjaža Keka.

Atalanti je v prvem krogu lige prvakov zabil tri gole, v tem elitnem tekmovanju se je med strelce vpisal tudi ta teden, ko je iz enajstmetrovke zatresel mrežo Šahtarja. Da, Mislav Oršić je vroč, da bi težko bil bolj. Napadalec Dinama iz Zagreba blesti in zabija gole; že 13 jih je zabil v tej sezoni na le 16 tekmah! Statistika, ki pove dovolj. A hkrati je zanimivo: nekoč se je ta fant kalil pri Matjažu Keku. Pa zanj ni bil dovolj dober.

orsic
Profimedia

Pri Rijeki ga je zdajšnji selektor Slovenije degradiral celo v rezervno ekipo! Ali odslovil, če želite. Dejansko je odšel kar v - Slovenijo! K Celju. Pa ni kaj prida izstopal. A potem je sledil preobrat. Pot ga je zanesla v Južno Korejo, od tam še na Kitajsko. Tam je danes 26-letni nogometaš spet našel svoj smisel. In igral tako dobro, da je podpisal za Dinamo. Nihče tedaj ni dvigoval obrvi. Danes pa ... Danes pa je velika zvezda modrih iz Maksimira. In tik pred sanjskim prestopom. Toda na Keka še ni pozabil. Kako bi ... Ampak očitno mu prav nič ne zameri! V njegovih stavkih ni zaznati nikakršnih negativnosti.

"Kek in Rijeka? Dejstvo je, da sem tisto poletje na priprave prišel malce kasneje. Prav tako po letu dni pri Spezii nisem bil kdo ve kako pripravljen. V Italiji skoraj nič nisem igral. Dobil sem osem tekem, a le po 10, 15 minut. Medtem se je Kek odločil, da nisem pravi in da grem v ekipo B. Kasneje sem šel še na posojo v Celje, kjer sem se počasi začel vračati v življenje. Predvsem v fizičnem smislu. Pa tudi v formo. Potem je prišla ponudba iz Južne Koreje in razmišljal sem, ali bi jo sprejel ali ne. Toda dejstvo je, da nisem imel veliko izbire. Lahko bi ostal v Sloveniji. Ali pa bi odšel na drugi konec sveta. Na koncu sem se odločil za to, saj sem ocenil, da bi lahko bila dobra priložnost zame," je danes, ko sta Kek in Reka le še oddaljen spomin, za Sportske novosti spomin nazaj zavrtel Zagrebčan. Brez besed, da Keku karkoli zameri. Pa zakaj bi mu. Morda mu je. Nekoč. A danes zagotovo ničesar ne obžaluje.

orsic
Mislav Oršić kot član Celja
M24.si