© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.10.2019 12:13:12

SKRIVNI DOGOVOR! Atletico in Barca sta (navidezno) zakopala BOJNO SEKIRO, Katalonci bodo za Griezmanna ...

Profimedia

Barcelona in Atletico sta se poleti zaradi Antoina Griezmanna zapletla v spor.

Kljub temu, da je francoski napadalec Antoine Griezmann že od poletja član Barcelone, pa sta Atletico in katalonski velikan šele zdaj (vsaj navidezno) zakopala bojno sekiro. Vse se je začelo, kakopak, pri denarju.

Atletico je imel za Griezmanna odkupno klavzulo 200 milijonov evrov, ki je veljala do začetka julija, nato pa je padla na 120 milijonov evrov. Šele takrat je Barcelona uradno pristopila do Atletica, si zagotovila prestop, toda ekipa Jana Oblaka je izvedela, da sta se Barcelona in Griezmann dogovorila že prej, kar pomeni, da so Katalonci kršili vse zakone. 

Atletico je bil seveda besen tako na nogometaša kot tudi na Barcelono, želel je vseh 200 milijonov evrov in pripravljal celo tožbo. Zdaj pa sta se Barcelona in Atletico pogodila izvensodno in s podpisanim dogovorom, da emaili o nepravičnem poslovanju ne bodo ugledali luči sveta, in sicer bo Atletico prejel dodatnih 15 milijonov evrov, hkrati pa je Barcelona dobila prednostno pravico za nakup petih igralcev Atletica, med drugim Saula Nigueza in Joseja Gimeneza.