© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
02.10.2019 07:25:10

Gnabry z izjemno predstavo TORPEDIRAL Tottenham, po tekmi pa sta mu SOIGRALCA naredila TOLE! (video)

Profimedia

Serge Gnabry je bil junak neverjetne Bayernove zmage nad Tottenhamom.

Bavarci so v Londonu povsem nadigrali domače moštvo, ki je sicer povedlo v 12. minuti z zadetkom Son Heung-Mina, toda potem je sledila poezija v izvedbi varovancev Nika Kovača.

Bayern je z goloma Joshue Kimmicha in Roberta Lewandowkskega vodil že ob polčasu, v nadaljevanju pa povsem razbil Tottenham. In v glavni vlogi je bil Serge Gnabry, ki je dosegel kar štiri zadetke. Prva dva v 52. i 54. minuti, Harry Kane je nato znižal na 4:2 v 61. minuti, a sledili so še trije zadetki Münchenčanov. Gnabry v 83. minuti je povišal na 5:2, Lewandowski je v 87. dal svoj drugi gol, Gnabry pa izjemno predstavo kronal z golom minuto pozneje.

Slavje Bavarcev je bilo temu primerno, sta pa Gnabry in Niklas Süle imela tudi nenavadno proslavljanje uspeha. Branilec Bayerna je namreč na soigralca šel z drsečim štartom, kot da bi želel pokositi nasprotnega igralca. Jasno, šlo je za šalo, ki je oba nasmejala, nekoliko grenak nasmeh pa je imel Gnabry malo pozneje, ko je želel shraniti žogo s tekme, na kateri je dosegel kar štiri zadetke, a jo je Javi Martinez poslal med navijače. Morda pa jo bo tisti, ki jo je ulovil, pozneje vseeno dal na tej tekmi izjemnemu Nemcu.