© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2019 15:45:23

TO LAHKO SAMO MESSI! Kar je naredil 16-letnemu BARCINEMU DEBITANTU po tekmi, je OSUPNILO VSE! (foto)

Lionel Messi je ponovno odigral prav posebno vlogo.

V nedeljo zvečer zaradi poškodbe še ni mogel igrati za Barcelono, a je z navdušenjem pospremil njeno zmago 5:2 nad Betisom. Navdušen je bil nad dvema zadetkoma Antoina Griezmanna, čeprav nekateri skušajo a vsak način dopovedati svetovni javnosti, da Francoza ne mara in da z njim noče imeti opravka. No, prav posebno stopnjo navdušenja pa je pokazal in nato tudi sprožil pri vseh nogometnih navdušencih, ko je po tekmi poiskal šele 16-letnega Ansuja Fatija. 

Napadalec iz Burkine Faso je postal drugi najmlajši nogometaš v zgodovini Barcelone z nastopom v španskem prvenstvu, v dobrih 15 minutah pa je pokazal razkošen talent in navdušil tako navijače Barcelone kot širšo javnost. In, kot rečeno, Messija. "Zelo sem vesel, kadar se domačim fantom uresničijo sanje in zaigrajo za prvo ekipo na stadionu Camp Nou," je zapisal na družabnih omrežjih, ob tem pa pokazal prizor dogajanja v notranjosti stadiona. 

Prizor, ki resnično sezuje, kajti ko je Messi poiskal Fatija, ga je objel na način, ki ga je treba videti, da bi mu verjeli. Ne, to ni bil navaden objem, to je bilo nekaj precej bolj posebnega. Spodaj poglejte ta izraz na Argentinčevem obrazu, poglejte to pristno veselje, poglejte to strast. Resnično neverjetno. In izjemno. In vsega občudovanja vredno.