© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2019 16:37:16

Še pred nekaj meseci je igral v SLOVENIJI, zdaj je pred MILIJONSKIM PRESTOPOM v evropskega velikana!

Drago Wernig - TAKA

V nogometu je resnično mogoče vse.

Dober dokaz za to je tudi Dario Melnjak. Hrvaški levi bočni branilec je pred dvema letoma kot prost igralec iz belgijskega Lokerena prišel v Domžale.

V mestu ob Kamniški Bistrici se je odlično znašel, postal standardni član udarne zasedbe in z dobrimi igrami nase opozoril tudi druge, bogatejše klube od Domžal. Januarja letos je tako sledil njegov odhod, zapustil je Slovenijo in se preselil v Turčijo, kjer je podpisal enoinpolletno pogodbo z Rizesporjem.

Toda zgolj sedem mesecev pozneje bi lahko stopil še stopničko višje. No, to je že naredil, ko je maja prejel vpoklic v člansko izbrano vrsto Hrvaške. Zdaj bi mu nekaj podobnega lahko uspelo še na klubski sceni. Zanj se je namreč resno ogrel Fenerbahče.

Turški velikan išče igralca na njegoi poziciji, poleg Melnjaka pa naj bi bil v igri za prihod tudi član Bursasporja Umut Meras. Fener naj bi bil za Melnjaka celo pripravljen odšteti milijonsko odškodnino. Domžalčani naj bi z njegovo prodajo po nekaterih informacijah zaslužili 'zgolj' 60 tisočakov.

Melnjak je v turškem prvenstvu odigral 16 tekem, zabil štiri gole in prispeval dve asistenci.