© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2019 10:50:36

PREOBRAT v zadevi Dybala: Ronaldo ga je spodil iz kluba, zdaj odhaja v London! Tja si želi tudi zaradi ...

Italijanski in angleški mediji poročajo, da naj bi argentinski zvezdnik iz vrst Juventusa končno našel rešitev.

Paulo Dybala se zaveda, da pri Juventusu nima prave prihodnosti. Če je bil v zadnjih sezonah nepogrešljiv člen zasedbe iz Torina, pa se je od lani to s prihodom Cristiana Ronalda močno spremenilo. Dybala je kar naenkrat postal druga violina, na vsak način pa ga skupaj prodati tudi Juventus, ki bi z njegovo prodajo dodobra napolnil klubsko blagajno.

Še pred dnevi se je zdelo, da bo okrepil vrste Manchester Uniteda, a je na koncu vse padlo v vodo zaradi plače, ki naj bi jo zahteval Argentinec, saj si je želel astronomskih 400 tisoč evrov na teden. Zdaj se je v boj za njegov podpis resno podal Tottenham, ki naj bi po poročanju italijanskih in angleških medijev pristal na zahteve Juventusa.

Slednji za Argentinca zahteva 76 milijonov evrov, kar so Londončani pripravljeni odšteti. Argentinec naj bi bil ob tem pripravljen znižati finančne zahteve, nadvse pomemben pa je tudi podatek, da je selitvi v London zelo naklonjeno tudi njegovo dekle. Oriana Sabbatini je argentinska pevka, igralka in manekenka, ki si želi narediti večji glasbeni preboj, angleška prestolnica pa naj bi ji pri tem močno pomagala.