© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.06.2019 08:59:14

Neymar zaradi razkritja v večjih težavah: Pokazal vsebino pogovora in njene SEKSI fotografije, zdaj pa ŠOK!

Neymar je razkril vso vsebino pogovora z dekletom, ki ga obtožuje posilstva, in naletel na dodatne težave.

Konec prejšnjega tedna je brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja neimenovana ženska v Sao Paulu obtožila, da jo je 15. maja posilil v luksuznem hotelu v Parizu. Po pisanju brazilskih medijev je zoper Neymarja že stekla policijska preiskovalna akcija, eden najbolj vznemirljivih nogometašev v zadnjih letih pa je kategorično zavrnil obtožbo o posilstvu.

Isti viri navajajo, da jo je Neymar v vinjenem stanju obiskal v hotelu in jo z uporabo sile prisilil v spolni odnos. Domnevna žrtev se je dva dni po tem dogodku vrnila v domovino, posilstva pa ni prijavila francoski policiji, ker je bila čustveno prestrašena in se je nahajala v drugi državi.

"Vsi, ki poznajo mene, moj značaj in življenjski slog, vedo, da tega ne bi nikoli storil," je v videu, ki ga je objavil prek Instagrama, dejal 27-letni Neymar in dodal, da je šlo na njunem druženju v Parizu "za povsem normalno razmerje med moškim in žensko med štirimi stenami".

Ob tem posnetku je javno razkril tudi vso vsebino pogovora z rojakinjo, ravno zaradi tega pa se mu obetajo dodatne težave. Policija je namreč sporočila, da mu bo vzela telefon, saj bo imel ale na takšen način dostop do vseh podatkov, ne pa zgolj do posnetka, ki ga je objavil nogometaš.