© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.05.2019 09:06:21

ZMEŠALO SE MU JE! Trener Chelseaja je IZGUBIL ŽIVCE, to, kar je storil pred FINALOM, je neverjetno! (video)

Profimedia

Nogometaši Chelseaja se bodo danes z Arsenalom pomerili v finali lige Europa.

Prvo dejanje zelo pestrega nogometnega tedna se bo danes odvilo v azerbajdžanskem Bakuju, kjer bo na sporedu finale lige Europa, v njem pa dva londonska velikana Chelsea in Arsenal. 

Medtem, ko bodo topničarji z morebitno zmago lovili uvrstitev v ligo prvakov, ki si je niso zagotovili v prvenstvu, pa bo tudi Chelsea na nek način reševal letošnjo sezono. Ta sicer ni bila katastrofalna rezultatsko, se je pa pojavilo kar nekaj nesoglasij predvsem na relaciji trener - vodstvo kluba. 

Maurizio Sarri namreč v Chelsea ni prinesel tistega, kar so mnogi upali in pričakovali, še več, vedno glasnejše so govorice o njegovi zamenjavi. Italijanski strateg je to, da stvari niso najbolj rožnate, dokazal tudi na zadnjem treningu pred finalom. Sarri je namreč po tem, ko se je nekoliko zaiskrilo med Davidom Luizom in Gonzalom Higuainom, popolnoma znorel. Svojo čepico je vrgel na tla in jo začel brcati, nato pa je kratkomalo zapustil trening. 

Uradna izjava iz vrst kluba je bila, da je bil Sarri nezadovoljen z dejstvom, da je bil trening ves čas odprt za medije in da ni imel časa, da bi z varovanci treniral taktipčne zamisli, ki bi morale ostati skrite.