© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.05.2019 15:05:31

Allegri je RAZKRIL, kje je njegova prihodnost: TAKOLE je, ODLOČIL sem se za ...

Reuters

Trener Juventusa Massimiliano Allegri se je odločil zapustiti Juventus.

S črno-belimi je osvojil pet zaporednih naslovov italijanskega prvaka, dvakrat se je uvrstil v finale lige prvakov, ekipo pa je nazadnje vodil v nedeljo, in s Sampdorio izgubil z 0:2. Seveda se je takoj začelo špekulirati, zakaj se je tako odločil in kam bo odšel, oziroma kje bo nadaljeval kariero.

Zdaj je jasno tudi to, Allegri je razkril, kako je glede ponudb in kako je glede njegovega naslednjega angažmaja. "Ko bom dobil pravo priložnost, se bom vrnil na klop. V nasprotnem primeru si bom vzel leto premora. Če bom imel priložnost, si bom izbral moštvo, ki mi je všeč. Konkretnih ponudb nisem dobil, zato je nesmiselno govoriti o prihodnosti," je italijanskim novinarjem povedal Allegri.

Za zdaj pa še ni jasno, kdo ga bo nasledil v Juventusu. Omenjalo se je ime Joseja Mourinha, toda največ možnosti naj bi vseeno imel Maurizio Sarri, ki naj bi se mu iztekal čas pri Chelseaju. "Kdorkoli bo prišel, bo dobil ekipo, ki je močnejša in boljša od ostalih, zato ima 90 odstotkov možnosti, da spet postane italijanski prvak," je o tem povedal Allegri.