© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.05.2019 11:20:57

Vsaj en član Barcelone SE VESELI: Bolečemu porazu v pokalu je sledila TA VELIKA ZMAGA!

Gerard Pique se veseli kljub bolečemu porazu v finalu pokala.

Sobota ni bila ravno po okusu nogometašev in navijačev Barcelone. Katalonski velikan se je odkrito spogledoval s trojčkom naslovov, na koncu pa dobil le pokal za najboljšega v španski ligi. Liga prvakov je že pred kratkim splavala po zlu, v soboto pa še pokalna lovorika, ki jo je v svojo vitrino pospravila Valencia.

Navijači so bili močno razočarani, enako tudi nogometaši. No, vsaj en igralec Barcelone je imel ob koncu minulega tedna vendarle precej razlogov za veselje. Gerard Pique se je veselil velike zmage svojega kluba. A zapriseženi Katalonec se kakopak ni veselil zmage Barcelone, temveč FC Andorre.

Gre za klub, katerega večinski lastnik je pred koncem lanskega leta postalo podjetje Kosmos, ki je v lasti Piqueja. FC Andorra je v nedeljo odigrala proti UD Viladecansu in si zagotovila napredovanje v višji kakovostni razred. To je bil eden od ciljev, ki si ga je zadal predsednik kluba Pique, a pot do vrha je še dolga, saj bo Andorra v naslednji sezoni igrala šele v četrti španski ligi.

V klubu vlada prava norišnica, trener Gabri Garcia pa je sedmi sili odgovarjal tudi na vprašanja, povezana s Piquejem. Zakaj slavnega Katalonca ni bilo na slavju? "V soboto se stvari niso razpletle po pričakovanjih. Upali smo, da se nam bo predsednik pridružil na zabavi, ampak ni mogel priti. Upamo, da se bomo lahko skupaj poveselili že kmalu," je pojasnil nekdanji nogometaš Barcelone.