© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
09.05.2019 10:18:16

ZLOMIL SE JE! Tottenhamov junak zmage nad Ajaxom ni mogel ZADRŽATI SOLZ, ko so mu POKAZALI TOLE! (video)

Profimedia

Lucas Moura je bil s tremi zadetki veliki junak epske zmage Tottenhama nad Ajaxom in uvrstitve v finale lige prvakov.

Po tekmi je skupaj s soigralci norel, se veselil, tulil od radosti, takrat ni jokal. Toda pozneje, ko je od konca nore tekme preteklo že kar nekaj časa, so tudi njemu privrele solze v oči.

Zgodilo se je v tako imenovani mešani coni, ko so igralci Tottenhama drug za drugim kapljali iz garderobe in se ustavljali pred novinarskimi mikrofoni in kamerami. Tudi Moura, jasno, ki je bil eden najbolj obleganih. In potem mu je eden od novinarjev v roke potisnil telefon in slušalke ter mu rekel, naj si ogleda posnetek.

Bil je posnetek zadnjega, odločilnega gola, pospremljen s komentarjem brazilskih reporterjev. In ob gledanju čustvenega komentarja, tipičnega za južnoameriške novinarje, se je Moura zlomil. Naenkrat so po licih začele polzeti solze ... "Težko govoim, zelo sem srečen v tem trenutku. Odkar sem bil otrok, sem sanjal, da igram v ligi prvakov in seveda mi je bil vedno cilj tudi osvojiti naslov. Zdaj pa sem dobil priložnost zaigrati v finalu. Dali smo vse od sebe in si zaslužili to. Smo kot družina. To je darilo boga, ki ga želim deliti s soigralci, prijatelji, družino," je med drugim povedal Moura.