© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2019 20:16:40

HUDE OBTOŽBE! Je Juventus NAMESTIL tekmo proti SLOVENČEVI ekipi? POGLEJTE SI TOLE!

Italijo so preplavile hude obtožbe na račun torinskega Juventusa.

Sedemkratni zaporedni italijanski prvak bi danes lahko postal osemkratni, če bi osvojil vsaj točko na gostovanju pri Spalu v Ferrari. Juventus je celo povedel, nato pa je šla tekma v drugo smer in na koncu je z 2:1 slavil Spal. V - kot pravijo mnogi - zelo sumljivih okoliščinah. Treba je vedeti, da se Spal krčevito bori za obstanek in je nujno potreboval točke, marsikdo pa pravi, da bi bil Juventus tako ali tako rajši kot na enem najmanjših stadionov v državi prvak na domači tekmi proti Fiorentini. 

Juventus je seveda igral s precej premešano zasedbo, kar je logično ob dejstvu, da ga že v torek čaka ključno srečanje z Ajaxom v ligi prvakov. Jasmin Kurtić za Spal zaradi poškodbe ni igral, stari dami pa so precej bolj kot njen kader zamerili nezainteresirano predstavo po vodstvu 1:0 in nekaj - kot pravijo - sumljivih napak, čudnih posredovanj. Plaz obtožb se je vsul predvsem na družabnih omrežjih in tudi sicer na spletu, ogromno govora pa je tudi v medijih. 

"To je čista neumnost, ničesar nismo namestili in nikomur nismo nič pustili. Te obtožbe so absurd,"pravi trener Juventusa Massimiliano Allegri, a bo vse skupaj izjemno težko zajezil.