© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2019 13:37:22

Juventusu se tresejo HLAČE: Lastniki PSG-ja prihajajo v Italijo, iz tega velikana želijo narediti GIGANTA!

Reuters

Katarci so prepričani, da bi bila to zgodba o uspehu.

Katarci so pred leti vstopili v evropski nogomet in z nakupom PSG-ja močno vplivali na nogomet in nogometno igro. A več kot očitno je to za njih v prvi vrsti donosen posel, kot kaže v tem trenutku, pa bi se lahko še širili. Ne v Franciji, temveč naj bi bili zdaj trdno odločeni za nakup italijanskega velikana iz Rima.

Želja je velikanska, pred italijanskim nogometnim trgom je po njihovem mnenju blesteča prihodnost, izbira kluba pa ni nikakršno naključje. Roma namreč prihaja iz Rima, ki velja za eno najpopularnejših turističnih evropskih točk, več milijonsko prebivalstvo tega mesta pa bi zagotovo toplo sprejelo takšen projekt.

Kot poročajo francoski mediji, so pogovori že stekli. Prvo ponudbo bogatih Katarcev naj bi ameriški predsednik Rome James Pallotta sicer zavrnil, lastniki PSG-ja pa naj bi že pripravili precej boljšo ponudbo. Glede na pretekle izkušnje je jasno, da bo katarska investicijska družba z Nasserjem Al-Khelaifijem storila vse, da doseže svoje, s takšnim projektom pa bi bila kakopak ogrožena tudi vladavina in prevlada Juventusa v italijanskem nogometu.