© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2019 14:38:18

Kaj takšnega! Trener UNITEDA je zvezdniku BARCELONE pred tekmo 'zagrozil' z INJEKCIJO?

Reuters

Nogometni navdušenci po vsem svetu z nestrpnostjo pričakujejo obračun Barcelone in Manchester Uniteda.

Takoj, ko so bili izžrebani pari četrtfinala lige prvakov, je bilo jasno, da bo obračun med Barcelono in Manchester Unitedom, velikanoma evropskega nogometa, največji derbi te faze tekmovanja. 

Pred tekmo ni manjkalo spoštljivih besed iz enega in drugega tabora, za izjavo leta pa je poskrbel norveški trener na klopi Uniteda Ole Gunnar Solskjaer. Ta je namreč zvezdniku Barcelone Gerardu Piqueju zagrozil z injekcijsko iglo. Toda vse skupaj je bilo zgolj v šali in vse skupaj sega v čase, ko sta bila soigralca pri rdečih vragih. Norvežan se je spomnil, da se Pique najbolj od vsega boji injekcijskih igel. "Vem, da niti malo ne uživa ob pogledu na iglo. Mogoče mu na dan tekme kakšno pokažemo," se je pošalil Solskjaer.

"Res je, sovražim jih. Nisem vedel, da Ole ve za to. Ko sem bil otrok, je bilo zares strašno, a po toliko letih v nogometu je malce boljše. Včasih čutiš bolečino ali ko moraš hitreje okrevati, zato se ji ne moreš izogniti," pa mu je odgovoril Pique. Član katalonskega velikana se je sicer zelo nerodno izrazil, zato so ga mnogi uporabniki družbenih omrežij obtožili jemanja dopinga.