© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.04.2019 17:15:04

Srbski trener in Zinedine Zidane JAVNO OBRAČUNALA zaradi hrvaškega nogometaša

Profimedia

Francoski stratega madridskega Reala ni mogel biti tiho, zelo hitro se je odzval in povedal, kar mu je ležalo na duši.

V središču zanimivega verbalnega spora med dvema trenerjema, ki sta oba svoj pečat pustila v Španiji, se je znašel najboljši hrvaški nogometaš Luka Modrić. Njegova Zlata žoga še naprej deli nogometni svet na dve polovici. Nekaterim še vedno ne gre v račun, da je vezist Reala in hrvaške izbrane vrste prekosil vse vidnejše zvezdnike in osvojil laskavo nagrado.

Eden teh je tudi 70-letni srbski trener Radomir Antić: "Ne morem dojeti, da je Luka Modrić osvojil Zlato žogo za najboljšega igralca na svetu. To enostavno nima smisla. On ne dosega zadetkov, ne podaja za zadetke. Potrebujete igralce, kot je Kevin de Bruyne, ne pa kot je Hazard. Igralce, ki drugim 'omogočajo' igranje." Nekdanji trener Reala, Atletica in Barelone, tudi selektor Srbije, je še dodal: "Absurdno je, da niti eden od treh največjih španskih klubov ni pomislil, da bi pripeljal najboljšega podajalca na svetu De Bruyna. Od kdaj je Luka Modrić najboljši podajalec?"

No, ni minilo dolgo, ko se je oglasil Zidane. "Ljudje lahko govorijo, kar želijo, meni pa se smilijo tisti, ki govorijo takšne stvari. Modrić je zaslužil Zlato žogo. Zaslužil jo je s svojimi igrami na igrišču."