© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2019 20:57:38

HAHAHA! Poglejte, kako je na novem stadionu Tottenhama videti slačilnica za goste (FOTO + VIDEO)

Profimedia

Navijači Tottenhama so naposled dočakali uradno prvenstveno tekmo na novem stadionu Tottenham Hotspur Stadium, ki je zamenjal starega (White Hart Lane).

Potem ko so pred dnevi legende Tottenhama in Interja (med drugimi tudi Laurent Blanc, Javier Zanetti, Jurgen Klinsmann in Paul Gascoigne) opravili drugi preizkus fantastičnega stadiona v severnem delu Londona, ki je v celoti stal približno milijardo evrov, je danes prava otvoritev objekta - s premierligaškim obračunom med Tottenhamom in Crystal Palacom.

Navijači so nad novim domovanjem, ki sprejme natančno 62.062 gledalcev, seveda navdušeni, še posebej pa jih veseli podoba gostujoče slačilnice. Po prej omenjeni revijalni tekmi je namreč Interjeva televizija v javnost spravila nekaj posnetkov iz slačilnice, v kateri so se preoblačile legende modro-črnih.

tottenham gostujoca slacilnica 1

tottenham gostujoca slacilnica 2


Razlika med domačo in gostujočo slačilnico je tako velika, da so po svetovnem spletu takoj zaokrožile šale na ta račun. Navijači Tottenhama pa slavijo to majhno zmago nad vsemi svojimi tekmeci, slačilnica za goste namreč ne bi mogla biti bolj pusta, hladna in neprivlačna. Kot da bi vsem gostujočim ekipam želeli sporočiti, kako močno nedobrodošli so na tem stadionu.

Na drugi strani je domača slačilnica moderna in luksuzna.

Galerija