© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.03.2019 21:14:50

NORA tekma v Torinu! Ronaldo najprej zrušil Oblaka, nato mu je zabil DVAKRAT (VIDEO)

Reuters

Jan Oblak je moral že v uvodnih minutah povratnega dvoboja osmine finala lige prvakov po žogo v svojo mrežo. V 27. minuti pa še enkrat. In v končnici še enkrat.

V prvo je na njegovo srečo  sodnik zapiskal prekršek nad njim. Verjetno upravičeno. Cristiano Ronaldo je namreč na Oblaka naletel, ko je ta poskušal prijeti žogo, a jo po kontaktu s Portugalcem izpustil. Giorgio Chiellini jo je nato potisnil v prazno mrežo, a zadetek, kot rečeno, ni veljal.

Nogometaši Juventusa so Björna Kuipersa takoj obkolili in z Ronaldom na čelu močno protestirali. Nizozemec je počakal, da so v sobi za VAR zadevo preverili in potrdil svojo odločitev. Prekršek v korist Atletica. Situacijo si oglejte spodaj.

No, Juventus je v 27 minuti vendarle povedel, po sijajni podaji Federica Bernardeschija pa je Oblaka z glavo premagal Ronaldo. V 49. minuti je Portugalec z obilo sreče zadel še enkrat in dvoboj postavil v začetno izhodišče. Oblak je bil blizu sijajne obrambe, a se je po posredovanju VAR-a izkazalo, da je žoga že prečkala golovo črto, ko jo je Škofjeločan odbil. Piko na i je postavil z enajstih metrov v končnici dvoboja.