© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2019 09:28:12

Peklenski načrt: Oblak prva želja potolčenega VELIKANA, po takšni katastrofi si ga zdaj želi ŠE BOLJ!

Profimedia

Pariški velikan naj bi se v boj za Jana Oblaka podal z vsemi razpoložljivimi sredstvi.

Pariški velikan je za svoje okrepitve zapravil že milijardo evrov, a ta gora denarja še zmeraj ni prinesla tako želenega uspeha. Bogati katarski lastniki kluba si želijo kakopak naslova evropskega prvaka, PSG pa je bil v zadnjih sezonah od tega cilja oddaljen precej.

Kot danes poroča Marca, bodo šli zdaj na vse ali nič. Slovenski vratar iz vrst Atletica Jan Oblak je že nekaj časa velika želja PSG-ja, a ga Madridčani ne dajo. Previsoko oviro je do zdaj predstavljala astronomska odškodnina, s katero bi imeli Parižani precejšnje težave zaradi finančnega fair-playja, tokrat pa bodo vse podredili nakupu Oblaka.

Kot še dodajajo pri slovitem španskem športnem dnevniku, naj bi bil k temu nakupu najbolj naklonjen lastnik Nasser Al-Khelaifi, nobene ovire pa ne predstavlja niti dejstvo, da je PSG tik pred porazom z Unitedom podaljšal pogodbo s svojim prvim vratarjem Gianluigijem Buffonom.

Ob tem pri Marci še dodajajo, da ni nepomemben podatek, da Jan Oblak še zmeraj ni podpisal nove pogodbe, s katerim mu bo odškodninska klavzula še dodatno narasla. Slovenski vratar je z Atleticom sicer dosegel dogovor o podaljšanju pogodbe in pristal na pogoje, a do podpisa še zmeraj ni prišlo. Ali je zdaj pravi čas za 'napad' na Oblaka?