© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.02.2019 11:30:30

Ramos, to je bilo pa ZELO NEUMNO: Zvezdnik Reala se je sam spravil težave, zdaj bo še trepetal!

Sergio Ramos
Sergio Ramos
Reuters

Ali bo moral Sergio Ramos v ligi prvakov izpustiti več kot le eno tekmo?

Španski branilec in zvezdnik madridskega Reala Sergio Ramos je pod drobnogledom Uefe. Slednja preiskuje njegovo dejanje na zadnji tekmi v ligi prvakov, ko je ob koncu dvoboja proti Ajaxu prejel rumeni karton, zaradi katerega bo manjkal na povratni tekmi na Santiagu Bernabeuu. Na tej bo Real sicer branil prednost z golom razlike, saj se je prvi dvoboj končal z zmago Madridčanov z 2:1.

S tem se je Ramos očistil grožnje, da bi moral izpustiti uvodni četrtfinalni dvoboj lige prvakov, če bo Real do tja seveda prišel. A zdaj mu grozi ravno to, v težave pa se je spravil kar sam.

Ramos je po koncu obračuna priznal, da je izsilil rumeni karton, kar je seveda v nasprotju s pravili. "Ob pogledu na rezultat bi lagal, če bi rekel, da nisem izsilil rumenega kartona," je po koncu tekme novinarjem priznal Ramos in se pozneje hitel opravičevati, da ni bilo tako mišljeno. V preteklosti je nekaj podobnega že storil, zaradi česar je bil takrat prisiljen izpustiti še dodatno tekmo, če bo preiskava Uefe potrdila sume, pa ga bo enaka kazen doletela tudi tokrat.