© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2019 01:59:07

ČISTA PERVERZIJA! Joaquin zatresel mrežo DIREKTNO IZ KOTA (video)

Profimedia

Potem ko sta se v sredo zvečer Barcelona in Real na prvi polfinalni pokalni tekmi razšla brez zmagovalca (1:1), sta podobno usodo doživela tudi Betis in Valencia.

Je pa bil obračun na stadionu Benito Villamarin v Sevilli, kjer bo tudi pokalni finale, bolj razburljiv, postregel pa je še z redko videnim zadetkom - neposredno iz kota.

Domači Betis je imel vse v svojih rokah, vodil je z 2:0, potem pa ... Za 1:0 je ob koncu prvega polčasa po podaji iz kota zadel Loren, v 54. minuti pa so gledalci videli izjemen zadetek domačega kapetana Joaquina neposredno iz kota. Spektakularni zadetek 37-letnega veterana je zmedel tudi sodnika, ki je sprva pustil, da se akcija nadaljuje, potem pa si je pomagal z VAR-om. Ta mu je pomagal pri odločitvi - pokazal je na sredino igrišča, Betis pa je vodil že z 2:0.

No, gostje iz Valencie se niso predali. Do konca tekme so z zadetkoma Denisa Čeriševa (70) in Kevina Gameira (90+2) izid izenačili.

Povratno srečanje bo 28. februarja na Mestalli, zmagovalec pa se bo v finalu pomeril z boljšim iz El Clasica - povratni dvoboj na Santiagu Bernabeu bo dan prej.

Doslej je Barcelona kraljevi pokal osvojila 30-krat, Real ima 19 lovorik, Valencia 7, Betis pa 2.