© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2019 12:17:49

VESOLJNI POTOP? Nemogoče? Morda. Toda pri Barceloni so potrdili, da...

Ali se lahko zgodi, da bo Barcelona poleti pripeljala igralca iz Reala? No, pri gorah denarja se lahko zgodi tudi to.

Pri Barceloni so potrdili, da si želi zvezdnik Reala Isco zapustiti klub in da so pri katalonskem velikanu pripravljeni narediti korak proti njemu.

S tem so odprli vrata za pogovore z Iscom za poletni prihod na Nou Camp, predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je to potrdil: "Če bodo naši trenerji želeli igralca in če ta želi zapustiti Madrid, ga bomo seveda povabili v naše vrste in poskušali z njim podpisati pogodbo. Predpogodbe ali dogovora z igralcem še nimamo, res pa je, da podobnega primera od leta 2010, odkar sem jaz v klubu, še nismo imeli."

Ko so predsednika Barce neposredno vprašali glede Isca, pa je dodal: "Če bi se oni zanimali za našega igralca, bi se pogovoril s predsednik Reala Florentinom Perezom. Nekaj podobnega se še ni zgodilo."

Šestindvajsetletni Isco ni zadovoljen s svojim statusom v klubu odkar je mesto trenerja prevzel Santiago Solari, ki je novembra zamenjal Julena Lopeteguija. Pod novim trenerjem še ni začel tekme.  Isco naj bi zapustil klub, če bo Solari podaljšal pogodbo z Realom tudi po tej sezoni.

Bartomeu je še dejal, da so govorice glede vrnitve Neymarja izvite iz trte. "Neymar me ni nikoli poklical nazaj. Niti on niti njegov oče. Pojavljajo se govorice, vendar je edina resnica, da me ni poklical. Videl sem ga, govorila sva o nogometu in drugih projektih, poklical pa me ni. In še nekaj. Nočemo prodati Coutinha," je zaključil predsednik Barcelone.