© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2019 19:09:19

SMRDLJIVI HRVAT! Z neverjetnega naslova ostro napadli SRBSKEGA ZVEZDNIKA, njegov odgovor pa je ...

V Italiji močno odmeva obstreljevanje med srbskim nogometašem in navijači Rome.

Začelo se je s kritikami navijačev na račun branilčeve igre, na kar je Aleksandar Kolarov odgovoril, da se večina navijačev ne spozna na nogomet in da njihovo debatiranje o predstavah igralcev nima pravega smisla. Navijači Rome so se zato pošteno spravili na Srba, najdlje pa so šli po porazu 1:7 proti Fiorentini v okviru italijanskega pokala, ko je bil Kolarov eden najslabših posameznikov na igrišču. Tudi po oceni medijev. 

"Smrdljivi Hrvat," so z velikimi črkami ponoči napisal na zid blizu njegove hiše, dodali še nekaj manjših zapisov "Kolarov Hrvat" in mu sporočili, naj bo bolj ponižen in nas spoštuje navijače. Ti seveda zelo dobro vedo, da je Aleksandar Srb, so pa sklepali, da ga bo označevanja za Hrvata najbolj bolelo. Na kar se je srbski reprezentant tudi odzval z današnjim zapisom na vseh mogočih družabnih omrežjih.

"Ne zaslužite si igralcev z jajci. Ne zaslužite si pravih profesionalcev, ne zaslužite si nogometašev, ki so na igrišču pripravljeni pustiti dušo," je zapisal Kolarov, na čigar zapis pa se ves čas stresa kopica dodatnih napadov in žaljivk navijačev.