© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
01.02.2019 11:34:33

Maradona bi SE TEPEL! In to s kom! Na DVOBOJ pozval tega HRVATA! (video)

Reuters

Diego Maradona je spet v središču pozornosti.

Tokrat je za to poskrbel po tekmi pokala, na kateri je njegov Dorados izgubil proti Atleticu Zacatepecu z 0:1. Povod je bil spor z gledalci, od katerih je pričakoval navdušenje ob njegovem prihodu, dobil pa žvižge in celo metanje predmetov vanj, ena od plastenk ga je skoraj zadela v glavo.

Po tekmi je na tiskovni konferenci izrazil ogorčenje. "Plastenka je za malo zletela mimo moje rame. Ne morem razumeti, da mi lahko nek bedak vrže plastenko v glavo in za to ni kaznovan. To nima zveze z nogometom. Če bi me zadel, bi me lahko ubil. Odgovorni bi morali nekaj narediti, sicer se bo to ponavljalo," je govoril Maradona.

In potem jezo usmeril proti Fifi. "Gianniju Infantinu sem povedal, da se ni nič spremenilo od časov Josepha Blatterja. Počasi bom razkril vse, kar vem o stvareh, ki se dogajajo v Fifi," je jezno govoril argentinski zvezdnik, ki se je potem spravil tudi na Zvonimirja Bobana, ki je svetovalec predsednika Fife Infantina.

"Bobanu, ki je del Fife in vse te stvari sprejema in dopušča, povem, da če se hoče iti tako, naj pride v ring, da se pomeriva. Star sem 58 let in take stvari me bolijo, verjel sem ljudem, ki jim zdaj ne zaupam več."