© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2019 14:51:18

To je pot Liverpoola do naslova po skoraj 29 letih! In to so CENE vstopnic za odločilno tekmo sredi maja

Profimedia

Navijači Liverpoola so vse bolj na trnih. Vse kaže na to, da bi prav ta sezona lahko bila TISTA PRAVA sezona.

Redsi na naslov angleškega prvaka čakajo že vse od sezone 1989/90 dalje, kar je za 18-kratne prvake izjemno dolga doba. Frustracije se že dolgo tega preplavile Anfield in najbolj prestižna domača lovorika je kljub dejstvu, da je Liverpool v tem vmesnem času osvojil praktično vse pokalne naslove doma, postal evropski klubski prvak in pograbil še lovoriko za nekdanji pokal Uefa.

V tem trenutku ima Liverpool ob 19 zmagah, 3 remijih (Arsenal in Chelsea v gosteh in Manchester City doma) in porazu (Manchester City v gosteh) 60 točk, kar je štiri več od prvega zasledovalca, aktualnega prvaka Manchestra Cityja. Do konca sezone je ostalo še 15 krogov in zdaj bo prav vsaka tekma na svoj način že odločilna.

Liverpool bo do konca sezone igral z Leicestrom (30. januarja), West Hamom (4. februarja), Bournemouthom (9. februarja), Manchestrom Unitedom (24. februarja), Watfordom (27. februarja), Evertonom (3. marca), Burnleyjem (10. marca), Fulhamom (17. marca), Tottenhamom (31. marca), Southamptonom (6. aprila), Chelseajem (13. aprila), Cardiffom (20. aprila), Huddersfieldom (27. aprila), Newcastlom (4. maja) in Wolverhamptonom (12. maja).

Čeprav so do zadnjega kroga ostali še dolgi trije meseci in pol oziroma 104 dnevi, navijači že razmišljajo o tekmi z Wolverhamptonom, za katero verjamejo, da bo odločilna. Predvsem pa so prepričani, da bo na Anfieldu to nedeljsko popoldne sredi maja ena velika zabava. Norišnica za vstopnicami za to tekmo se je že začela. Na specializiranih spletnih straneh, kot sta livefootballtickets.com in footballticketnet.com so šle cene dragocenega koščka papirja za to tekmo v nebo. Cene vstopnic za tekmo med Liverpoolom in Wolverhamptonom se namreč gibljejo med 1270 in 68.790 evrov.