© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.01.2019 08:58:33

SI NORMALEN!? Svet trepeta za izginulim letalom, RONALDO pa se je šokantno PODELAL NA VSE! (foto)

Profimedia

Prav neverjetno je, kaj si je privoščil portugalski zvezdnik Juventusa.

Medtem ko je ves svet v šoku zaradi izginotja letala z argentinskim nogometašem Emilianom Salo, ki je bil na poti iz Nantes v svoj novi klub v Cardiffu. Argentinec je po vsej verjetnosti umrl, njegovi kolegi z vsega sveta so združeni v molitvi, ne pa tudi Cristiano Ronaldo. Ta je včeraj iz Torina potoval v Madrid, kjer je sprejel kazen za utajo davkov, nato pa se je zvečer vračal s svojim zasebnim letalom. In na družabnih omrežjih objavil sporočilo, ki ga vidite spodaj. 

Širok nasmeh, letalo in dvignjen prst so bila sporočila s čustvenimi simboli, ob tem pa tudi nasmejan Ronaldo v razkošnem letalu. Kot bi želel povedati, da se leti s takim letalom, če želiš biti nasmejan. Oziroma kot bi želel povedati ... kdo ve, kaj. V vsakem primeru skrajno neprimerna objava na tak dan, s čimer je takoj udaril sloviti nekdanji angleški nogometaš in zdaj komentator Gary Lineker. "Ni dan za tole sporočilo. Res ni," je zapisal. 

Nekateri Ronaldovi oboževalci so se hitro dvignili, češ da Portugalec ni storil nič takega, a jih je utišal strokovnjak za družabna omrežja pri slovitem BBC. "Tale objava je najmanj brez posluha, če ne še huje. Tako pomembne javne osebnosti se morajo zavedati sveta okrog sebe in aktualnih dogodkov, preden objavijo karkoli. Kot rečeno, Ronaldo je pokazal, da je povsem brez posluha in še kaj hujšega od tega," je dejal, mnogi drugi pa so bili še precej bolj ostri.