© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2018 13:15:23

HAHAHAHA! Ves svet se smeji Arsenalu! Zakaj? Zaradi začetka tekme, KI GA ŠE NISTE VIDELI (video)

Začetek sinočnjega londonskega derbija je postal pravi hit na svetovnem spletu. Ne verjamete? Poglejte!

Avtorja 'super uvoda' v tekmo sta nogometaša topničarjev Aaron Ramsey in Pierre-Emerick Aubameyang, na Otoku celo pravijo, da je to najslabši začetek tekme v zgodovini nogometa.

Ramyey in Aubameyang, ki sta stala eden ob drugem, sta iz prve podaje na sredini igrišča naredila pravo komedijo - komedijo zmešnjave. Prvi žoge ni podal drugemu, kot bi bilo običajno, ampak je želel presenetiti tekmeca in okroglo usnje potisnil proti Henrikhu Mkhitaryanu. Vendar to je izvedel tako slabo, da je pravzaprav podal Južnokorejcu Sonu - iz nasprotnega tabora.

Nasprotniki Arsenala, med katerimi kakopak prednjačijo navijači Tottenhama, se danes na vsa usta smejijo. Posnetek je hitro obrkožil svet in postal pravi spletni hit.

Tekmeci iz vrst ostrog pa so še posebej razposajeni, saj je Tottenham četrtfinalni obračun ligaškega pokala na Emiratesu dobil z 2:0 - zadetke sta dosegla Son Heung-Min in Dele Alli.

Ali je to res najslabši začetek tekme v nogometni zgodovini, je težko trditi. Podobnih situacij je bilo bržčas veliko. Je pa res, da na tako visoki tekmovalni ravni, na tekmah med tako vidnimi klubi, se takšne stvari pač ne dogajajo.

Na začetku leta je nekaj podobnega uspelo kapetanu Middlesbrougha Grantu Leadbitterju, ki je tekmo začel z neposredno podajo nogometašem Leedsa.