© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.12.2018 11:21:03

Zlatan Ibrahimović RAZKRIL: To je moja SANJSKA ENAJSTERICA, to so najboljši vseh časov!

Profimedia

Zlatan Ibrahimović je razkril sanjsko enajsterico.

Kadar Zlatan Ibrahimović govori, takrat ostali poslušajo. In kadar Ibrakadabra nekaj razkrije, potem to razkritje zelo odmeva. Zdaj je izjemni švedski napadalec razkril svojo sanjsko enajsterico. No, pravzaprav svojo sanjsko šestnajsterico nogometašev. Razkril jo je v svoji novi knjigi "Jaz sem nogomet", vanjo pa vključil nogometaše, s katerimi je igral. 

In kdo sestavlja enajsterico oziroma šestnajsterico. Hja, treba je priznati, da gre za zares neverjetno moštvo, sanjsko ekipo, ki bi verjetno rušila vse pred seboj. V njej so igralci iz Juventusa, Interja, Milana in Barcelone, no, pa tudi Ajaxa, kajti Ibrakadabra je z enim soigralcem igral tako v Ajaxu kot v Interju ... 

Torej: Začetno enajsterico sestavljajo na golu Gianluigi Buffon (Juventus), v obrambi Lilian Thuram (Juventus), Thiago Silva (Milan), Alessandro Nesta (Milan) in Maxwell (Ajax, Inter), v zvezni vrsti je trojček Patrick Vieira (Juventus), Xavi (Barcelona) in Pavel Nedved (Juventus), v napadu pa Zlatanu Ibrahimoviću pomagata Lionel Messi (Barcelona) in Ronaldinho (Milan).

ibra postava
Na klopi je peterica izjemnih nogometašev. Rezervni vratar je Julio Cesar (Inter), ob njem pa so tu še Fabio Cannavaro (Juventus), Andres Iniesta (Barcelona), Gennaro Gattuso (Milan) in Clarence Seedorf (Milan).