© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.11.2018 13:31:13

Naši sodniki so slabi? Poglejte to KRAJO, ki je pomagala Crveni zvezdi proti DRUGOLIGAŠU!? (video)

www.alesfevzer.com

Gromozanska napaka.

V zadnjih tednih se je veliko govorilo o tem, kako velike napake počnejo slovenski sodniki. Stvari so prišle celo tako daleč, da so pri Mariboru sklicali novinarsko konferenco, na kateri so opozorili na napake, ki jih počnejo delivci pravice. Toda ni jih malo takšnih, ki so prepričani, da ima Slovenija izjemno dobre sodnike. 

Številni tudi izpostavljajo, naj si nekdo pogleda, kako se sodi na tekmah v nam primerljivih državah. In če pogledamo sojenje v Srbiji ... Včeraj sta se na stadionu Rajko Mitić (bolj znanem pod imenom Marakana) v osmini finala srbskega pokala pomerili ekipi Crvene zvezde in drugoligaša Bačke Topole. Na koncu so zanesljivo s kar 4:1 slavili rdeče-beli, toda kdo ve, kako bi se tekma končala, če ne bi v 16. minuti pri izidu 0:0 sodniki storili gromozanske napake. 

Takrat je namreč branilec Zvezde poskušal vrniti žogo do svojega vratarja, toda to je storil tako slabo, da je napadalec Bačke Topole žogo prestregel in stekel sam proti rdeče-belem golu. Toda zaustavil ga je sodniški žvižg. Stranski sodnik je namreč dvignil zastavico in označil prepovedani položaj. Napadalec kar ni mogel verjeti, kaj je dosodil delivec pravice, poskušal je pojasniti, da je žogo nazaj podal branilec Zvezde in ne njegov soigralec, a protesti so bili zaman ... 

Res neverjetno napako si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.