© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.11.2018 11:41:26

SRAMOTA! Angleška reprezentanta napadla osebje hotela, nekdo pa je vse posnel in OBJAVIL (video)

Angleži so v nedeljo z 2:1 premagali Hrvaško in si v svoji skupini lige narodov zagotovili prvo mesto. Dva izbranca selektorja Garetha Southgata sta pretirano proslavila zmago in se v hotelu v centru Londonu spravila nad osebje.

Glavni akter sramotnega dogodka v hotelskem predverju je bil zvezdnik Tottenhama Dele Alli, ki je zahteval boljšo sobo. Vse skupaj se je dogajalo po celonočnem pijančevanju v londonskih nočnih klubih, ob 5. uri zjutraj. "Mislite, da bom za 14.000 funtov trpel takšno sranje? Kaj boste storili za mene?," je vpil besen nogometaš, ob njem pa je stal njegov reprezentančni kolega Ross Barkley, ki se pravzaprav ni vmešaval.

Težava za oba nogometaša je ta, da je v bližini stal še nekdo, ki je vse skupaj posnel. Sliši se, kako ta človek komentira sramotno obnašanje: "Ross Barkley in Dele Alli. Zelo neugodno. Sramota. Dele Alli se hvali, kako je plačal 14 tisoč. To sta angleška nogometaša, poglejte ju, kako se sramotita ob petih zjutraj. Poglejte, kakšen vzor sta."

Do incidenta je prišlo, ker je Ali želel, da ju premestijo v penthouse, ki stane 3500 funtov na noč. "Želela sta, da ju premestimo v penthouse, da bi lahko pripeljala več ljudi. Vendar to ni dovoljeno, v njem lahko bivata le dva. Bila sta zelo pijana in jezna, osebje pa je bilo osuplo," je dogodek komentiralo vodstvo hotela.