© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2018 10:53:11

Velika zvezda angleške lige je bila prva na prizorišču HUDE TRAGEDIJE: Prijel se je za glavo in jokal ...

Reuters

Pričevanja s prizorišča nesreče helikopterja lastnika Leicestra so naravnost šokantna.

Kaj se je zgodilo s helikopterjem lastnika Leicestra, ki je kmalu po vzletu z zelenice stadiona strmoglavilo v neposredni bližini? Po prvih podatkih naj bi imel helikopter težave z zadnjim rotorjem, saj se je nekontrolirano vrtel, nato pa kot kamen padel na tla v bližini stadiona. Na njem je bil Vichai Srivaddhanaprabha, za zdaj pa ni znano, koliko oseb je še bilo na krovu.

S prizorišča prihajajo takšne in drugačne informacije. Oglasile so se nekatere priče, ki trdijo, da je helikopter zajel ogenj še preden je strmoglavil na tla, prizor je bil grozljiv. 

Angleški mediji poročajo tudi o vse več podrobnostih s prizorišča nesreče. Tam naj bi se prvi znašel kar vratar Leicestra Kasper Schmeichel. Slednji naj bi hitro stekel ven in se napotil proti helikopterju, ki je gorel kakšnih 200 metrov stran od stadiona. Tam se je zgolj prijel za glavo in jokal, saj je v trenutku vedel, kakšna katastrofa se je zgodila. Uradne potrditve še zmeraj ni, a dvomov o tem, da je življenje v tej nesreči izgubil tudi eden najbogatejših Tajcev, ni več. Srivaddhanaprabha stoji tudi za največjim uspehom v zgodovini kluba, Leicester je pod njegovo "vladavino" leta 2016 senzacionalno pokoril vso angleško konkurenco.

Živel je na Tajskem in v Londonu, kamor se je po vsaki tekmi Leicestra odpeljal s helikopterjem. V soboto na žalost zadnjič.