© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2018 18:31:35

BRUTALNO! Še nihče tako o odhodu RONALDA! Iskreni zvezdnik REALA je 'UBIL' kraljevi klub!

Znano je, da vratar Keylor Navas nima dlake na jeziku.

Spomnili se boste, da je ob prihodu Thibauta Courtoisa dejal, da ima večjo željo umreti kot zapustiti kraljevi klub in da se bo do zadnjega boril za svoje mesto med vratnicama. Kostaričan je od tedaj dobil kar nekaj priložnosti, nazadnje ob porazu Reala proti CSKA-ju našega Jake Bijola, po katerem se Navas ponovno ni skrival. In sicer, ko so ga vprašali, ali ima Real težave in ali pogreša svojega dolgoletnega prvega zvezdnika Cristiana Ronalda. 

"Seveda imamo težave. Kakorkoli obrnete, Ronaldo nas je velikokrat reševal, in kdor trdi, da ga ne pogrešamo, govori neumnosti. Res je sicer, da nima smisla objokovati preteklosti in da se je na nastale razmere treba prilagoditi, toda neumno je dejati, da Cristiana ne pogrešamo ali da smo ga uspeli nadomestiti," je dejal Keylor in šel najdlje, ko so novinarji namigovali na nekatere okrepitve, ki jih je Real vendarle pripeljal.

Kdo ve, morda na Mariana Diaza, ki je prišel iz Lyona tik pred koncem prestopnega roka in celo oblekel 'Ronaldov' dres s številko 7 na hrbtu. "Sonca ni mogoče prekriti s prstom, pravimo v Srednji Ameriki," je bil skrajno oster Kostaričan in verjetno povedal vse. Pa si mislite, kar si hočete.