© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2018 15:32:16

RAZKRITJE! Šokiralo vas bo, zakaj je Ronaldo V RESNICI zapustil Real. ZIDANOVE BESEDE so ...

Velika reportaža časnika El Mundo je močno odjeknila.

Več tednov so novinarji najbolj slavnega španskega časopisa (splošnega, ne športnega) zbirali pričevanja in dokaze ter danes objavili izsledke raziskave o tem, zakaj je Cristiano Ronaldo v resnici zapustil Real. Kje se je kuhalo in kje je počilo. El Mundo je pri tem ugotovil, da so bila nesoglasja okrog davčne utaje in pomanjkanja podpore kluba le eden od razlogov, a nikakor ne glavni. Ronalda naj bi bolj motili dve zadevi. 

Po pričevanju je Ronaldo poudarjal dve zadevi. "Ne vem, kaj naj še naredim, da me bo klub na večnih lestvicah začel uvrščati pred Alfreda di Stefana," je govoril vsakokrat, ko je Real za svojo največjo legendo označil pokojnega Argentinca. Še bolj pa se je Ronaldu mešalo zaradi dejstva, da je zaslužil precej manj (skoraj pol manj) kot Messi in Neymar. "Ne morem razumeti, da to dovolijo. Jaz imam zadnji dve zlati žogi; ne gre za denar, gre za status. Ne kažejo mi spoštovanja," je poudarjal.

El Mundo se je dokopal do besed Zinedina Zidana, za katere je Ronaldo nekako izvedel prek svojega agenta. "Pomagajte mi, naredite nekaj. Uredite to zadevo. Ves čas govori le te dve stvari; o Di Stefanu in plači. Ves čas. Tudi v slačilnici ne govori nič drugega, celo pred finalom lige prvakov in po njem" je Zidane potožil vodstvu kluba, ki je bojda odgovorilo, da Zidanovi želji ne more ugoditi, Ronaldovi pa prav tako ne. Kmalu zatem je Zidane senzacionalno odšel, Ronaldo pa prav tako.