© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2018 16:00:49

Nov ŠOK za UNITED! Nova 'BRUKA' za Mourinha! Ko misliš, da ne more iti slabše, pa se ti ZGODI TO ...

Reuters

Manchester United preživlja pekleni teden.

Manchester United je doživel novo blamažo. Jose Mourinho je prejel še eno v nizu zaušnic, nov poraz je Portugalčevi povsem raztreseni četi zadal West Ham, ki je bil boljši s 3:1

Felipe Anderson je svoj prvi gol za West Ham zadel v 5. minuti, polčas pa se je končal z izidom 2:0, ko se je strel Andrija Jarmolenka v mrežo Rdečih vragov odbil od Victorja Lindelofa. Takrat se je že nakazal novi debakl Uniteda.
Marcus Rashford je sicer v 71. minuti v vrste gostov vrnil nekaj upanja, toda tri minute kasneje je Marko Arnautovic v Londonu poskrbel za dokončni zlom gostov.


V 70. minuti je Mourinho z igrišča poklical tudi Paula Pogbaja, nogometaša, ki mu je pred dnevi odvzel kapetanski trak.

Navijači so se hitro oglasili in mnogi hočejo Mourinhovo glavo na tnalu. To je bil sicer tretji poraz Uniteda na sedmih tekmah premier lige, s tem pa je izenačil najslabši začetek sezone v 116-letni zgodovini lige. Po sedmih odigranih tekmah so rdeči vragi osvojili vsega deset točk.  Slavni angleški klub je enako slabo začel sezono 2013/14, ko je postavil rekord za najslabši začetek sezone. Takrat je sicer imel malce boljšo razliko v golih.

Toda bolj kot zgoraj zapisano v oči bode igra ekipe, ki je sestavljena iz izvrstnih igralcev, ki pa se ne znajdejo v obrambi, ne kažejo borbenosti, ne sodelujejo, kot bi morali. Prisotna je živčnost, samozavest pada že nekaj časa, a to so zgolj nekateri problemi, ki razjedajo Rdeče vrage.