© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2018 14:22:21

Darilom navijačem ZVEZDE ni videti konca! Po PSG-ju, Liverpoolu in Napoliju še ZVEZDNIŠKE OKREPITVE!

Marko Marin
Marko Marin
Reuters

Crvena zvezda se je na zadnji dan prestopnega roka močno okrepila.

Beograjčani, ki jim je žreb v Monacu namenil resnično zvezdniško skupino v ligi prvakov s PSG-jem, Liverpoolom in Napolijem, imajo kar tri nove nogometaše. Med njimi enega pravega zvezdnika, enega ljubljenca rdeče-belih navijačev in enega izgubljenega sina.

Na Marakano se je po odhodu Nemanje Radonjića (za 12 milijonov v Marseille) preselil 29-letni nekdanji nemški reprezentant Marko Marin, ki je v svoji karieri igral za nekatere velike evropske klube, med njimi kot so Borussio Mönchengladbach, Werder, Chelsea, Sevillo, Fiorentino, Anderlecht ali Trabzonspor, nazadnje pa Olympiakos. Z Zvezdo je nekdanji nemški reprezentant podpisal triletno pogodbo.

In še zdaleč ni edini veliki ulov Beograjčanov. V zameno za 1,5 milijona evrov odškodnine je prišel tudi ganski stroj za gole Richmond Boakye, ki se v Beograd vrača le šest mesecev po tem, ko je za 5,5 milijona prestopil v kitajski Jiangsu Suning. V prejšnji epizodi pri Crveni zvezdi je na 48 tekmah zabil kar 39 golov!

Tretja okrepitev zvezde pa je 26-letni otrok tega kluba Goran Čaušić, za katerega so pri srbskem prvaku odšteli milijon evrov Arsenalu iz Tule.