© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2018 08:47:20

KJE SI, JOSIP ILIČIĆ?! Klubski soigralci slovenskega zvezdnika so NAVADNE REVE! (video)

Josip Iličić
Josip Iličić
Profimedia

Atalanta je izpadla iz Evrope.

Eden tistih klubov, ki so se že poslovili od Evrope, je tudi Atalanta. Italijanski prvoligaš se je v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa pomeril s Københavnom, zmagovalca pa so odločile šele enajstmetrovke. Pri strelih z bele točke so bili mirnejši in natančnejši Danci, ki so napredovali s 4:3.

Veliki tragik tekme je bil Andreas Cornelius, sicer prav Danec in tudi nekdanji nogometaš Københavna, ki mu je domači vratar ubranil odločilno enajstmetrovko. Toda Cornelius je po tekmi razkril, da je zadnjo enajstmetrovko streljal, kar so bili vsi ostali njegovi soigralci - reve!

"Imeli smo štiri izvajalce. Trener Gian Piero Gasperini je dvakrat vprašal, kdo bi streljal zadnjo enajstmetrovko. Nihče ni nič rekel. Nihče se ni javil. In na koncu sem jaz stopil naprej ..." je razkril nesrečni Cornelius. Bržčas mu odgovornosti ne bi bilo treba prevzeti, če bi igral slovenski zvezdnik Josip Iličić, toda klub iz Bergama je bil brez njega, saj Gorenjec še vedno ni okreval po resnih zdravstvenih težavah.