© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2018 15:09:34

"Izdajalec" Bonucci se je vrnil domov, mnogi so mu žvižgali, on pa je pred VSEMI storil TOLE! (video)

Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci
vszi

Leonardo Bonucci je spet zaigral na "domačem" stadionu.

Leonardo Bonucci je pred začetkom lanske sezone šokiral nogometni svet, saj se je presenetljivo odločil za menjavo okolja in okrepil Milana. A pri rdeče-črnih nikoli ni zablestel v vsem svojem sijaju, številni so ga označili za enega najbolj zgrešenih nakupov v zgodovini kluba.

A pred začetkom letošnje sezone se je vrnil domov in si spet nadel dres Juventusa. Prvo tekmo je velikan iz Torina odigral v gosteh, konec minulega tedna pa je bila na sporedu prva domača tekma v letošnji sezoni serie A. Bonucci je navdušil nogometne kritike, v sodelovanju z Giorgiem Chiellinijem povzročal precej preglavic nogometašem Lazia, ki nikakor niso mogli spraviti žoge za hrbet Wojciecha Szczesnyja.

Če so bili kritiki navdušeni, pa domače občinstvo Bonuccija ni sprejelo z odprtimi rokami. S tribun se je slišalo nemalo žvižgov, oglasili so se predvsem tisti navijači, ki so mu močno zamerili selitev k enemu največjih tekmecev Juventusa, Bonucci pa se je izkazal za velikega gospoda. Sam odlično ve, da je storil veliko napako, po koncu dvoboja pa je navijače prosil odpuščanja. Z visoko dvignjenimi rokami se je obrnil proti vsaki tribuni posebej in gledalcem jasno pokazal, kako se počuti. No, če bo nadaljeval s takšnimi predstavami, mu bodo zagotovo hitro oprostili.