© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2018 18:49:10

Znane nove podrobnosti: Bo LUKA MODRIĆ ostal v Realu ali se bo vendarle PRESELIL K INTERJU? Kot kaže bo ...

Luka Modrić
Luka Modrić
Profimedia

Potem ko je Juventus kupil Cristiana Ronalda in konkretno 'zagrozil' konkurentom v domačem prvenstvu, se ostali klubi trudijo, da bi postregli s kakšno podobno bombo.

Kot kaže bi se lahko kmalu zgodila še ena. Vnovič bi bil v prestop vpleten zvezdnik madridskega Reala. O Luki Modriću se v zadnjem času govori, da bi utegnil okrepiti vrste Interja.

Pri milanskem klubu o tem ne želijo pretirano veliko govoriti, toda vseeno trdo delajo na tem, da bi senzacionalni prestop uresničili. In zdaj je iz Italije prišla informacija, ki pravi, da denar za milanski klub ne bi smel predstavljati nikakršnega problema.

Pri Realu Modrića niti ne želijo prodati, a dober denar bi jih zagotovo prepričal v nasprotno. Odgovorne v milanskem klubu skrbi samo to, da bi z nakupom lahko kršili pravila finančnega fair playa. Zato bi se v posel 'vmešalo' podjetje Suning, ki sodeluje z Interjem, in bi s svojo pomočjo pomagalo premostiti tovrstne težave. Slednje bi postalo nekakšen sponzor prestopa in bi plačalo določen odstotek nogometaševe plače, to pa bi Interju omogočilo, da posel izpeljal brez bojazni, da bi kršil pravila.

Toda pri tem obstaja določen pogoj. Modrić bi ob sklenitvi štiriletne pogodbe postal eden izmed vodilnih obrazov podjetja Suning, po koncu sodelovanja z Interjem pa bi moral kariero končati v kitajskem klubu Jiangsu Suning.