© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.08.2018 08:45:22

Odlična novica za slovenske navijače Ronalda: Portugalec bo v serie A debitiral zgolj 250 kilometrov od Slovenije

Si želite Cristiana Ronalda videti v živo?

Znan je razpored italijanske elitne serie A za novo sezono, ta se bo začela s tekmo v Veroni. Tam se bosta 18. avgusta ob 18. uri pomerila Chievo in aktualni državni prvak Juventus, ki se je pred začetkom nove sezone okrepil z enim najboljših nogometašev vseh časov Cristianom Ronaldom.

To bo prva uradna tekma za slovitega Portugalca, gre pa za kraj, ki je od slovenske meje oddaljen le 250 kilometrov. Gre namreč za enega najbližjih prizorišč Sloveniji, na katerih se igrajo tekme serie A. Poleg tega gre za klub, za katerega igra tudi Valter Birsa, v lanski sezoni pa mu je družbo delal tudi nekdanji kapetan slovenske reprezentance Boštjan Cesar. A slednji v prihodnji sezoni naj ne bi bilo več igral v tem dresu, omenja se ga s prestopom v serie B.

Na prvo tekmo nove sezone se bodo v Veroni zagotovo odlično pripravili. Sredi avgusta tam kar mrgoli turistov, stadion s 40.000 sedišči bo zagotovo pokal po šivih, zanimanja pa ne bodo ohladile niti višje cene vstopnic, ki so bržkone posledica prihoda nekdanjega zvezdnika madridskega Reala.