© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 20:14:03

Velika drama pri Unitedu! Srbski reprezentant NUJNO OPERIRAN!

vszi

Zvezdnik Manchester Uniteda in srbski reprezentant je v noči na soboto v Philadelphii preživljal pravo dramo.

Pri srbskem Informerju so izvedeli, da je Nemanja Matić konec prejšnjega tedna preživljal pravo dramo. Ameriški zdravniki so bili najprej prepričani, da je 30-letnemu nogometašu počila trebušna aorta in so ga nemudoma poslali na operacijo. Na koncu so bile novice veliko boljše, izkazalo se je, da je šlo za razširitev aorte trebušne stene in da zadeva vendarle ni tako resna, kot je bilo sprva ocenjeno.

Počena trebušna aorta bi lahko pomenila tudi tisto najhujše, zato so si ob tej novici vsi oddahnili. Po operaciji pa naj bi se nogometaš počutil veliko bolje, in tudi njegova odsotnost z nogometnih zelenic naj ne bi bila pretirano dolga.

Omenjeni srbski portal je tudi zapisal, da je Matić že zapustil priprave Uniteda in se je vrnil v Manchester, kjer bo nadaljeval z rehabilitacijo. Nekatere informacije pa pravijo, da bi se na igrišče lahko vrnil že čez en mesec. Klub za zdaj še ni postregel s kakšno konkretnejšo informacijo o Matićevem stanju, temveč samo to, da je imel poseg v predelu trebuha ter da ni jasno, kako dolgo bo odsoten.