© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.07.2018 11:59:18

NAJEŽILA se vam bo koža! TAKO je videti, ko ti Lionel Messi IZPOLNI SANJE! (video)

Profimedia

Mnogi sanjajo, da bi, pa četudi le za sekundo, lahko v živo spoznali Lionela Messija.

Gre seveda za enega najboljših nogometašev na svetu, ki je vzornik milijonom otrok po celem svetu, Argentinec pa jih ima tako rad, da nikoli ne zavrne kakšne posebne prošnje.

V javnost je zdaj prišel posnetek, kako je pred osmimi meseci spoznal sina mehiškega reprezentancaAndresa  Guardada.

Vse je posnela Guardadova žena, ki je osem  mesecev  posnetek zadrževala pri sebi, zdaj pa je tega navdušena mama objavila.

Posnetek je nastal januarja letos, po tekmi med Barcelono in Betisom, ki je izgubil z 0:5.

Četudi zaradi tega Guardado ni mogel biti vesel, pa je po tekmi dobre volje svojega sina Maxima odpeljal do slačilnice Barce in mu omogočil, da se je z sijajnim nogometašem spoznal in fotografiral. 

Deček je bil, ko se je znašel v Messijevem naročju, seveda navdušen, Lionelu je tudi pokazal, kako Argentinec proslavlja, ko doseže zadetek, spregovorila sta tudi nekaj besed, nato pa ju je mehiški nogometaš tudi fotografiral.

"Imam fotografijo z Messijem, imam fotografijo z Messijem," je bil vzhičen Maxim.

Guardado je za argentinske medije pojasnil, kaj se je tisti večer dogajalo in s tem še enkrat potrdil, kako dostopen je, četudi uživa izredno slavi, Lionel Messi.

"Ko je Maxim izvedel, da bomo igrali proti Barceloni, me je prosil, če lahko uredim, da se fotografira z Messijem. Slednjega sem prosil za uslugo, on pa je dejal, da ni nikakršnih težav, da naj prideva do njega," je razložil mehiški reprezentant.