© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2018 11:00:09

Prestopil mejo zdravega razuma: Mourinho najprej osramotil sodnike, nato še več kot 100 tisoč gledalcev!

Profimedia

Evropski velikani se pripravljajo na novo sezono.

Priprave na novo sezono so v polnem teku, nekatere lige po Evropi so se že začele, na začetek tistih najboljših pa bomo morali še malce počakati. Številni evropski velikani se trenutno nahajajo na pripravah na novo sezono, nobena izjema nista Liverpool in Manchester United, ki sta se ponoči po našem času pomerila med seboj.

Varovanci Jürgena Kloppa so slavili s 4:1, pred več kot 100 tisoč gledalci, ki so dvoboj spremljali na največjem stadionu v ZDA, pa je svoj šov uprizoril tudi trener Uniteda Jose Mourinho. Slednji je pogosto ugovarjal sodniškim odločitvam, še korak dlje je šel po zadnjem sodniškem žvižgu. "Sodniki so bili tukaj po pomoti. Poklicala jih je bejzbolska zveza, mislili so da gre za bejzbolski obračun, v resnici je šlo za nogomet. Vzdušje na stadionu je bilo dobro, toda če bi bil jaz gledalec, ne bi prišel. Ne bi zapravljal denarja, da bi videl igrati te dve ekipi."

Mourinho se je s tem obregnil predvsem na močno oslabljeni zasedbi, sam je denimo pogrešal Paula Pogbaja, Marouaneja Fellainija, Marcusa Rashforda, Jesseja Lingarda, Nemanjo Matića in Antonia Valencio, prodaja vstopnic pa se je začela pri 65 evrih.