© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2018 15:25:40

KAKŠNA RAZLIKA! To so najbolje plačani zvezdniki serie A, Ronaldo bi dobil več, kot naslednji štirje SKUPAJ!

Juventus bo moral zaradi Cristiana Ronalda pripraviti zajeten kup denarja.

Cristiano Ronaldo naj bi bil z nogo in pol že v Torinu. Juventus naj bi za slovitega Portugalca odštel 100 milijonov evrov, precej denarja pa bo moral odšteti na račun nogometaševe plače.

Kot poročajo številni italijanski in španski viri, so mu pri Juventusu pripravljeni plačati 30 milijonov evrov na sezono, s čimer bi se postavil ob bok večnemu tekmecu iz vrst Barcelone Lionelu Messiju.

A Juventus bo moral močno spremeniti finančno politiko, ki se jo držijo številni klubi iz elitne serie A. Tam plače niso tako astronomske, kot je to v navadi v Španiji, Angliji ali pa celo Franciji, Ronaldo bo močno izstopal.

Do tega trenutka je bil največji zaslužkar Gonzalo Higuain, ki pri Juventusu na sezono zasluži 7,7 milijona evrov. Sledi mu Leonardu Bonucci, kateremu Milan na sezono nakaže 7,5 milijona evrov, na tretjem mestu je z okroglimi sedmimi milijoni zaslužka na sezono Paulo Dybala (Juventus), četrti pa je s šestimi milijoni zvezdnik Rome Daniele De Rossi. Vsi omenjeni skupaj na sezono v žep pospravijo več kot milijon evrov manj v primerjavi s Cristianom Ronaldom, kar je zelo osupljiv podatek.