© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2018 12:01:48

Tekmec Olimpije se KREPI! Bil je v ANGLIJI, bil je pri VELIKANU, zdaj bo ogrožal zmaje

www.alesfevzer.com

Qarabag se je še dodatno okrepil.

Zdi se, da Olimpijo čaka res zahtevna naloga v kvalifikacijah za ligo prvakov. Ne samo, da je Qarabag že tako ali tako odlično organiziran in urejen klub, ki je lani zaigral v skupinskem delu lige prvakov, za nameček se prvak Azerbajdžana še nevarno krepi. Pred časom je pogodbo podpisal Abdellah Zoubir, ki ima izkušnje iz prve francoske lige, novi vratar je postal Hannes Halldorsson, ki je na svetovnem prvenstvu v Rusiji ubranil enajstmetrovko Lionelu Messiju, zdaj se je Qarabagu priključil še reprezentant Bolgarije.

Simeon Slavčev ima za sabo zanimivo kariero. Petindvajsetletni vezist je bil štiri leta član Litexa, s katerim je bil državni prvak, potem je za 2,5 milijona evrov prestopil k portugalskemu velikanu Sportingu. Pri slednjem je zaigral le na dveh ligaških tekmah, je bil pa vmes med drugim posojen celo v Anglijo, kjer je bil član Boltona. Potem se je mudil še na Cipru pri Apollonu, nazadnje je nosil dres poljske Lechie. Od leta 2013 je tudi bolgarski reprezentant, v dresu z državnim grbom je odigral 13 tekem.

Slavčev, čigar tržna vrednost na Transfermarktu znaša 1,1 milijona evrov, je s svojim novim klubom podpisal petletno pogodbo.

Simeon-Slavech
vszi