© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.06.2018 11:30:12

Če je ON TAKO REKEL, potem bo že držalo: Govoril je z Neymarjem o prihodnosti in RAZKRIL TO!

Reuters

Kam bo prihodnost zanesla Neymarja?

Brazilec Neymar se počasi vrača po poškodbi stopala, ki jo je staknil v drugi polovici lanske sezone. V dresu Brazilije bo zagotovo zaigral na svetovnem prvenstvu v Rusiji, po mnenju strokovnjakov naj bi bil eden tistih, ki bodo zaznamovali prvenstvo, precej bolj negotova pa je zato njegova klubska prihodnost.

Pred začetkom minule sezone je okrepil vrste PSG-ja, Francozi so zanj odšteli rekorden znesek. A ljubezen se je očitno ohladila že po vsega eni sezoni, to je dal jasno vedeti z nekaterimi svojimi potezami, namigi, da se bo predčasno poslovil od Pariza, pa so vse glasnejši. Njegova naslednja postaja naj bi bil Real Madrid, zdaj je iz Pariza prišlo sporočilo, da temu ni tako.

Oglasil se je nihče drug kot vodja ultrasov PSG-ja Romain Mabille in razkril, da bo Neymar ostal član PSG-ja tudi v prihodnje. Ker si navijači ne želijo nepotrebnih pretresov v klubu, so zahtevali pojasnila, kot je razkril Mabille, so so dobili z Neymarjevo družino in govorili o težava ter nogometaševi prihodnosti v Parizu. "Neymar se v Parizu počuti odlično in tukaj si želi ostati. Kljub nekaterim kritikam, ki jih je prejel. Prišlo je do nesporazuma. Govorili smo z njegovo družino in tudi z njim, da bi rešili nekatere zadeve. Neymar je, kakršen je, ne sme pa biti nespoštljiv do javnosti in navijačev."