© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.05.2018 15:34:36

Noro! DVA PORTUGALCA sta Messija označila za najboljšega! TOLE se jima je je zgodilo v REPREZENTANCI!

Simpatično naključje? Morda kaj povsem drugega? Presodite sami.

Kot so izbrskali zelo prodorni in zelo natančni mediji, sta le dva portugalska igralca kadarkoli javno označila Lionela Messija za najboljšega nogometaša na svetu. To je glede na to, da na Portugalskem po pravilu malikujejo Cristiana Ronalda, precej logično, prav tako pa je logično, za katera nogometaša je šlo. Celo kar nekajkrat sta za najboljšega med najboljšimi Messija označila njegova soigralca pri Barceloni Andre Gomes in Nelson Semedo.

Barcelono sta okrepila v zadnjih dveh sezonah, torej po evropskem prvenstvu v Franciji, kjer so Portugalci osvojili naslov evropskih prvakov. In seveda je bilo pričakovati, da bosta barve Portugalske branila na svetovnem prvenstvu v Rusiji. A jih ne bosta. Verjeli ali ne, obeh portugalskih članov Barcelone sploh ni v reprezentanci, kar je povzročilo precejšnje začudenje. Resda Gomes za sabo nima najboljše sezone, a so ga vsi pričakovali na seznamu. Sploh pa so pričakovali Semeda. 

Zdaj pa takole ... Seveda je vse skupaj lahko naključje. A marsikdo meni, da ni. Marsikdo meni, da za Portugalsko na svetovnem prvenstvu ne more igrati nekdo, ki javno govori o tem, da kapetan reprezentance Ronaldo ni najboljši na svetu. Še posebej pa ne nekdo, ki javno govori, da je najboljši na svetu Messi.