© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2018 13:35:02

Atletico pripravlja VELIKANSKO SENZACIJO: Ali bo novi soigralec Jana Oblaka eden najboljših napadalcev?!

Reuters

Atletico naj bi po trditvah Marce našel zamenjavo za Antoina Griezmanna.

Čeprav pri Atleticu iz Madrida še zmeraj zanikajo, da bo Antoine Griezmann že v naslednji sezoni član Barcelone, pa je vse več namigov, da bo do tega prestopa resnično prišlo. Odškodnina v višini 100 milijonov evrov pač ne bi smela biti prevelik zalogaj za Katalonce.

Zdaj pa so madridski mediji postregli z novico, da ima trener Atletica Diego Simeone že pripravljeno zamenjavo za francoskega zvezdnika. V klub naj bi se vrnil nihče drug kot Sergio Agüero, ki je naravnost blestel pri Manchester Cityju, po prihodu Pepa Guardiole pa so se stvari nekoliko spremenile. A nobenega dvoma ni, da bi bil Argentinec idealna zamenjava za francoskega reprezentanta, vodstvo kluba pa naj bi že vzpostavilo stik s predstavniki člana Cityja.

A Madridčani bodo morali z Argentincem uskladiti precej stvari, med drugim bo moral nogometaš pristati na precej nižjo plačo, kot jo zdaj zasluži v Angliji. Hkrati bodo morali pošteno seči v žep na račun odškodnine Cityju, ki svojega najboljšega strelca v zgodovini kluba zagotovo ne bo spustil za drobiž.