© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2018 21:14:38

Da DOL PADEŠ: Tragikomičen avtogol Jamesa Milnerja (video)

Reuters

Roma in Liverpool se v Rimu borita za drugo odprto mesto v finalu letošnje lige prvakov, kjer boljšega iz tega dvoboja čaka madridski Real.

Angleži so si na kultnem Anfieldu priigrali veliko prednost, saj so slavili s 5:2. Res je, da po zmagi niso bili zadovoljni z rezultatom, saj so vodili celo s 5:0, toda tudi prednost treh zadetkov bi jim morala zadostovati za napredovanje.

Za nameček so odlično začeli nocojšnji obračun in že v deveti minuti povedli prek Sadia Maneja. Toda vodstvo so uspeli zadržati vsega šest minut, ko so domačini izenačili. Zanimivo je, da so tudi drugi gol na srečanju prispevali Redsi.

Sinovi volkulje so napadali po desni in po predložku v kazenski prostor je žogo z glavo v petmetrski prostor poslal El Shaarawy. Tam je okroglo usnje prišlo do branilca Lovrena, ki ga je skušal silovito izbiti proti sredini igrišča, toda to je naredil tako nespretno, da je v glavo zadel Jamesa Milnerja, od katerega se je žoga mimo presenečenega Kariusa odbila naravnost v mrežo - za izenačenje na 1:1.

No, tudi pri tem rezultatu ni ostalo dolgo, saj je Wijnaldum sredi prvega polčasa goste vnovič popeljal v vodstvo.

Zanimiv avtogol si lahko ogledate TUKAJ.