© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.04.2018 10:38:32

Navijači Barcelone boste ZAGOTOVO JOKALI: Messijevo posvetilo velikemu Iniesti vas bo pustilo brez besed ...

Reuters

Andres Iniesta se po koncu sezone poslavlja od Barcelone.

Kot je razkril na izjemno ganljivi novinarski konferenci, španski nogometašAndres Iniesta po koncu sezone zapušča Barcelono. Genij, čarovnik, virtuoz. Vse to so vzdevki, ki so se ga prijeli v letih, ko je izjemno uspešno branil barve katalonskega velikana, po njegovem odhodu pa bo v zvezni vrsti Barce zagotovo zazevala velikanska luknja.

Eden izmed tistih, ki je dolga leta užival ob predstavah svojega soigralca je bil tudi Lionel Messi, ki ga je Iniesta s svojimi natančnimi podajami in razumevanjem igre delal boljšega. Zato se Argentinec ni pozabil na izjemno čustven način posloviti od svojega dolgoletnega prijatelja. To je storil preko družabnega omrežja Instagram, kjer je objavil štiri skupne slike z Iniesto ter zapisal zelo ganljivo sporočilo.

"Andres, hvala ti za vsa ta nogometna leta. Privilegij je bilo uživati ob tebi v tem športu in skupaj s tabo doživaljati vse te nepozabne trenutke. Želim ti vse najboljše v tvoji novi športni avanturi. Ti si fenomen, tako na igrišču kot izven njega. Pogrešali te bomo," je zapisal Messi.