© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2018 17:59:57

Vas zanima, kako je Ronaldo izklesal svoje telo? TU JE ODGOVOR, če bi ga želeli posnemati (FOTO)

Cristiano Ronaldo. Ali ga obožujete ali pa ga sovražite iz dna duše. Kot da srednje poti pri njemu ne more biti.

‌Večina se vendrale strinja, da strogo nogometno za milimeter zaostaja za Argentincem Lionelom Messijem, s katerim ga že leta primerja ves svet. Vendar, telesno ... tu pa nima konkurence. Pravzaprav je vedno bolj mišičast in tako vse bolj opozarja na sebe s svojim izklesanim telesom.

ronaldo preobrazba


Še posebej v zadnjem obdobju, kot dosega pomembne zadetke za madridski Real in po pravilu pred teve kamerami sleče dres ter razkazuje svoje telo. Kako pri 33-letih, ne le vzdržuje, ampak celo izboljšuje izgled svojega telesa, se sprašujejo mnogi.

ronaldo 5


Skrivnost je v neverjetnem treningu in pravilni prehrani. Jasno, tu pač ni nobene skrivnosti. Ni pa bilo vselej tako, Cristiano Ronaldo je bil na začetku kariere suhljat fant, ki pa je bil nadarjen za igranje nogometa. Pravi, da se je pri enajstih letih odločil, da ne bo šibkejši od ostalih, da želi biti mišičast.

"Na začetku sem na skrivaj zapuščal svojo sobo v internatu in noči preživljal v telovadnici. Postajal sem močnejši in hitrejši. Zdaj delam vaje za telo vsak dan. Praktično povsod, tudi doma. Pred spanjem delam trebušnjake in ko se zbudim spet in spet...," razlaga Ronaldo, ki vsak dan naredi 3000 trebušnjakov.

ronaldo 3


Treninge mu sestavlja ekipa znanstvenikov, tako da pridobiva največjo hitrost, nejvečjo eksplozivnost, največjo moč, tudi elastičnost. Skače 7 centimetrov več od povprečja košarkarjev v ligi NBA, zato je tako suveren v igri z glavo. Eksplozivnost in hitrost trenira z britansko atletinjo Samantho Clayton. Njenega programa se natančno drži.

Prehranjuje se šestkrat na dan, je na vsake tri ali štiri ure. V povprečju vsak dan spije od 6 do 8 litrov vode. Obvezno spi osem ur na dan. Med ostalimi napravami za trening ima doma sistem za krioterapijo, vreden 45 tisoč evrov. Z njim v ledu pri minus 130-200 stopinj Celzija hitreje, kot je to običajno, regenerira mišice.

ronaldo 1


Ronaldo ima 33 let, vendar ima biološko stukturo telesa 23-letnika. V telesu ima manj maščobe kot je to običajno in več mišične mase, kot je to običajno. Njegov soigralev v času igranja za Manchester United Rio Ferdinand je dejal, da ima Ronaldo perfektno telo za nogometaša.

ronaldo 2

ronaldo 6

ronaldo 4

ronaldo portugalska
Cristiano Ronaldo kot suhljat fant na začetku svoje profesionalne kariere.