© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2018 21:44:48

Je REAL res srečnež? Je res privilegiran? Hm, premislite še enkrat... Naslednji seznam pravzaprav NE PUŠČA NOBENIH DVOMOV!

Reuters

Madridski Real naj bi imel precej veliko srečo pri žrebu, pa je temu res tako?

Pravijo, da je Real srečnež, ko gre za žreb izločilnih bojev lige prvakov. Še več, nekateri celo dvomijo v poštenost plesa kroglic, pa razpredajo o teorijah zarote. Da je Real pač privilegiran, da mu, kdorkoli pač že, poskušajo olajšati delo in nameniti na papirju najlažjega tekmeca. Kroglice naj bi bile vroče, težje in bogsigavedi kakšne že. Toda ali je temu res tako, ima Real res srečo, ko v Nyonu zaplešejo kroglice?

Bežen prelet tekmecev Reala v izločilnih bojih lige prvakov v zadnjih letih razkriva precej drugačno sliko. Pravzaprav bi lahko ob imenih kot so Man City, Napoli, Bayern, Atletico Madrid, PSG, Juventus in še enkrat Bayern (zadnjih osem tekmecev Reala v izločilnih bojih izvzemši finale), zapisali, da težje skoraj ne gre. Imena ne lažejo. 

Srečneži pri žrebu? Nikakor, le dobri na igrišču. Ob občasnem - namernem ali nenamernem - sodniškem vetru v hrbet, a to je tako ali tako že neka druga zgodba.